Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Prvním ďáblem na Hradě byl Klaus, který zahájil plíživou morální a protievropskou erozi celé společnosti. Putinův šašek Zeman to dokončuje.

1 0
možnosti
Foto

ďáblové a čerti nejsou. Už byste to mohl vědět....

0 0
možnosti

Su též křestan (katolík) a k tomu su též Moravan.V Když se podívám na volbu prezidenta s pohledu občany Moravy musím říci, že volba Miloše Zemana je to nejhorší zlo co se mohlo stát. Tento člověk tolik a tolik UŠKODIL a škodí zemi Moravské, že by na vydalo na malou brožurku s názvem „Zeman škůdce Moravy".

Jen namátkou témata: Miloš Zeman PODPOŘIL: Rv !!

- rozbití země Moravy do 7 malých krajů bez pravomocí

- Pražský centralismus, který škodí celému státu

- lživý název Czechia s kterým většina občanů nesouhlasí

- neuznává Moravský, ale ani Slezský národ

- hlásí se k Českému národnímu šovinismu o nadřazenosti nad ostatní národy v ČR

Přesto respektuji výsledek voleb a beru Miloše Zemena za svého prezidenta.

Souhlasím, že je třeba se za politiky modlit. R^ K tomu prosím Pána Boha za moravský lid a svou zemi Moravu, aby byla obnovena v duchu křesťanské víry Sv.Cyrila a Metoděje.

BLOG: :-) https://antoninsevcik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643378

3 1
možnosti
Foto

Moc dobře si vzpomínám na Hnutí za Moravu a Slezsko po roce 1989.

Po úspěchu ve volbách v roce 1990, první co bylo, že se začali hádat, zda bude hlavním městěm Moravy Brno nebo Olomouc.

Nedivím se, že v dalších volbách již tato strana zcela propadla.

Lepší Pragocentrismus, než stát rozbitý na okresy. Takto by totiž moravský nacionalismus dopadl. Uvidíme, jak dopadne ve Španělsku Katalánsko.

Nacionalismus nepřináší nikomu žádný užitek.

1 0
možnosti
MM

Kdybych byl tak věřící jako Vy, modlil bych se aby na Pražském hradě byl člověk pravdomluvný, empatický, nemilující nade vše své vlastní ego, neprojevující nenávist vůči svým oponentům ve snaze je ponížit.

Nebo bych se alespoň modlil za to aby takovým byl.

3 2
možnosti
Foto

Myslíte si, že Jiří Drahoš tyto Vaše nároky splňuje?

2 2
možnosti
SN

:-)......Vřelý souhlas! Moc pěkně napsáno§

Ale boj neskončil. Mnozí v diskusích dnes vzpomínali 168 hodin na ČTV, jáj sem se díval pozorně na newsroom po 22. Všechno ve starých kolejích. Moderátor si pozval i kolegyni, nenávist vůči současnému presidentovi z nich kapala. Opravdová objektivita, ani jedna pozitivní zmínka. Doporučuji najít si to v archivu ČTV ! Pro Vás:

R^R^R^

5 6
možnosti
Foto

Sledovala jsem to, a nestačila se divit. Smutné... Rv;-(

5 2
možnosti
Foto

Díky za velmi objektivně napsaný blog

Karma R^

Jak se dívám do diskusí, tak někteří věřící jej stejně nepochopí a mají Zemana na Hradě za skutečného ďábla.

3 4
možnosti

Zemana? Proč? To spíše Jaromíra! :-)

0 1
možnosti
Foto

Díky za Váš článek, pane Furste... Někteří naši spoluobčané tolik nenávidí M. Zemana, že úplně ztratili rozum. Chovají se jako malé děti, kterým se vezme hračka. Měli by se ale také zamyslit sami nad sebou - jsem jé tak stoprocentní člověk, abych mohl tolik odsuzovat druhého? Opravdu si prezident M. Zeman zaslouží tolik nenávisti a opovržení - tak, jak se í o něm vyjadřují? Nehraje roli v mém hodnocení M. Zemana i moje osobní frustrace, ješitnost, nepochopení, intolerance nejen k němu, ale i k těm občanům kteří ho volili? Ano, Miloš Zeman není anděl, ale také není ďábel, je to člověk s klady i zápory - jaké má každý z nás. (ovšem každý jiné). A jeho bývalý rival, prezidentský kandidát J. Drahoš, zrovna tak. Ty jeho chyby bohužel tolik neznáme. (Proto jsem volila M.Z.).

"Není na světě člověk ten, který by se zalíbil lidem všem" napsala spisovatelka Božena Němcová. Miloše Zemana si znovu zvolilo téměř 3 000 000 našich

spoluobčanů. Měli bychom to respektovat ... To je DEMOKRACIE.:-/R^[>-]

7 6
možnosti

Ano, jsme lidé hříšní. Všichni. I kněží. Ale vědomí hříšnosti nás neopravedlňuje, pokud milujeme ďábla, pokud se nám líbí jeho pokušení, pokud sloužíme závisti, nenávisti, neúctě k Bohu a neúctě k člověku. To nás neospravedlňuje!

Ano, jsem hříšný, ale svým hříchem se nechlubím, svůj hřích vyznávám, abych si ho uvědomil a mohl usilovat o své zlepšení.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Vy budete asi ten stoprocentní člověk, bez chyb a nedostatků, které jsou vlastní všem nám, obyčejným lidem - (tzv. hříšníkům)... Chtěla bych Vás poznat. ;-)

1 0
možnosti
EH

Hezký smířlivý článek. Proti Drahošovi nic nemám, ale jako kandidát na prezidenta prostě neobstál. Kdyby vyhrál, byl by to můj prezident, i když bych bedlivě sledovala, jestli je schopen obstát tak náročnou funkcí s tváří, kterou mu přisoudila média.

3 2
možnosti

Neobstál. Ale kdo by obstál proti té záplavě fekálií nakydaných na Jiřího Drahoše, které nám tu komunisti rozesílali s obdivuhodnou vehemencí. Denně jsem jich dostával nejméně pět! Neuvěřitelné lži a pomluvy pocházející z desítek proruských serverů. Hlouposti na první pohled, ale večer mi s těmi nesmysly hosté vysvětlovali, proč nemohou volit Jiřího Drahoše... !!

4 0
možnosti
JB

J57a71n 39B63a36r42t95o71ň

29. 1. 2018 10:06

velmi vám rozumím a souhlasím, i když , a to je potřeba zdůraznit, někdy je křesťanské vidění světa chápáno jako aktivní neodporování zlu, tj. nastavení "druhé tváře", když jsme dostali do té první. Nicméně, a v tom s vámi bezvýhradně souhlasím, Miloš Zeman není "ďábel" a zaslouží si jistou dávku shovívavosti. To však vůbec nevylučuje, že se nemůžeme jasně postavit proti něčemu, co podporuje a my s ním nesouhlasíme. R^

3 0
možnosti
VF

Ano, proto výzva v závěru článku.

0 0
možnosti
OF

Pavel z Tarsu byl prý také pěkný sprosťák. Údajně řekl,že judaismus mu dál skybala

/což se dá přeložit jako ho..../ No, modlit se za prezidenta,i to by šlo.

Ale... modlit se za Hitlera , to byl asi hřích, ne ?

0 1
možnosti
VF

Modlit se za někoho neznamená s ním souhlasit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,39
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.