Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Doufám že Ukrajina přečká útoky ruských raket, Jako Londýn v roce 1945 útoky německých V1 a V2. Putin = Hitler.

Armádo ČR nezbyly Vám nějaké Vampiry? Na Ukrajině by byly užitečnější.

7 0
možnosti

Putin <> Hilter, proste proto, ze jde o jine osoby. Jsou tam podobnosti a jsou tam i rozdily

0 0
možnosti

Díky! Bohužel těch českých podvraťáků je u nás příliš mnoho. ale horší je to na Slovensku, kde braťa přišli o demokracii jako za komunistického puče v roce 1948!

9 0
možnosti
DV

D97a68v26i16d 43V31l73k

2. 1. 2024 11:34

Mě na tom nejvíce mrzí ty tisíce ulhaných Čechů, kteří s putinovskou propagandou kolaborují a dále ji rozšiřují.Je to jako nějaká sekta blbounů nejapných

26 0
možnosti
Foto

Mě teda mrzí i naši sousedi Slováci. Na Slovensku podle toho, co o tom čtu a slyším, je situace mnohem horší. Kremlofilů až moc. Pokud vážně tak moc chtějí sousedit a souznít s Ruskem, tak ať se přestěhují třeba do Běloruska ...

10 0
možnosti

V dnesni dobe se valka prakticky nevyhlasuje, vetsina valek jsou "specialni" nebo "mirove" mise, pripadne "boj proti terorismu"

0 0
možnosti

Adolf Hitler také zahájil druhou světovou válku v zájmu míru v Evropě jako Putin!

5 0
možnosti
VB

A to ještě Rusko nesvolalo RB OSN, aby projednala útoky Ukrajiny na "ruské" území (které si nedávno anektovalo) a jejich okupaci (neopuštění tohoto území v hranicích anexe). To přijde.

12 0
možnosti

to prijit muze, ale nema to sanci kvuli pravu veta USA (a Francie a Britanie, ktere vsak pravo veta prakticky nevyuzivaji)

1 0
možnosti
JK

Přitom ti dobrotiví Rusové nezištně pomáhají Ukrajincům v zemědělství, zejména osít širé lány. Tu protipěchotní pšenice, tam zase protitankové žito. A tak se jim odvděčují...

16 0
možnosti
Foto

Poslouchat komentáře z Moskvy má asi stejnou vypovídající hodnotu, jako poslouchat hudbu. Nebo Tomia Okamuru a i mnohé místní diskutéry. Např. i toho pode mnou.

10 4
možnosti
HH

Co máte proti hudbě? Vy ji zřejmě nerozumíte a tak ji přirovnáváte k e komentářům z Moskvy. To si hudba nezaslouží.

2 10
možnosti
Foto

Jsem docela rád, že jsem už překonal průměrný věk dožití mužů. O čem si povídali muži, podobní zdejším diskutérům, krátce po atentátu v Sarajevu? Asi podobně situaci ironizovali a zlehčovali. Sotva je napadlo, že jména některých budou za pár let vytesána do kamenných památníků na návsích a náměstích. Příčina války byla podobná. Nenažranost mocných.

1 10
možnosti
VF

Ano, možné je všechno. Přesto doufám, že Rusko konflikt nepřenese dál na západ.

9 0
možnosti
Foto

Ano, i já jsem byl včera pobouřen a zneklidněn zákeřným útokem ukrofašistů na mírumilovný stát. Jak k tomu přijdou obyvatelé Belgorodu, kteří jsou zcela nevinní a to na rozdíl od obyvatel Ukrajiny, kde je každý - i novorozeně v Mariupolu - fašistou a zákeřným jedincem? Je třeba rozhodně jednat, svolat Radu bezpečnosti OSN s ostře formulovanou rezolucí proti Ukrajině. Toto bezprecedentní násilí musí skončit.

Howgh!

23 0
možnosti
Foto

Karma, kdyby existovala jednotka drzosti, musela by se jmenovat

"1 rusák". Jinak je příznačné, že i Němci za druhé světové války hovořili o těch, co proti nim bojovali, jako o teroristech.

21 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,30
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.