Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Ukradnu auto, pak ho vrátím, tak jsem nevinný. Logika podle Bureše ☹️

1 0
možnosti
LJ

Já nechápu, proč soud nerozhodl, že je třeba vrátit vrácenou dotaci, když ji Babiš dostal oprávněně. Má tedy na ni nárok.

1 0
možnosti
VF

On ji AB už vrátil, když zjistil, že se to opravdu dostane před soud.

Zřejmě tušil, že vše nebylo OK.

2 0
možnosti

Jako člověk, kterého ještě v době jeho vzdělávání učili logickému uvažování, se podivuji jedné věci:

Z ROPu severozápad bylo údajně ukradeno 14,6 MILIARDY kč. Hlavní podezřelí, tedy exsenátor Alexandr Novák a jeho pomocník Daniel Ježek si užívají spokojeně svobody, okolo kauzy je už roky naprosté ticho a vypadá to, že ji ani nikdo nevyšetřuje, nebo ji vyšetřuje tak, aby to nikam nevedlo a média se jí ani trochu nevěnují.

Andrej Babiš údajně zpronevěřil 50 MILIÓNŮ kč, na neoprávněně vydojené dotaci. Celá kauza je prezentována tak, že si ty peníze nabral někde lopatou z volně ležící hromady. Ne tak docela. Přidělil mu ji Státní dotační úřad po poměrně složitém a dlouhém řízení. Ten úřad je tam proto, aby poznal, jestli někdo při řízení neuvádí nesprávné údaje, které by ho mohly zvýhodnit. Ten úřad měl zjistit, že Babiš podvádí, měl na to nahlásit Polici ČR, a ta měla vzít Babiše po létech, nebo mu alespoň nedat nic. Nikdo nic takového neudělal a stát se teď honí za vlastním ocasem a snaží se Babiše odsoudit, v poměru k ostatním promrhaným prostředkům, za naprosto směšnou částku, kterou navíc dostal zpět, i když připouštím, že to bylo v situaci, kdy si Babiš byl vědom, že řízení neproběhlo z jeho strany čistě.

Když tedy dnes Babiš prohlašuje, že soudy vůči němu jsou účelové a jejich hlavním cílem je odstranit ho z politiky, tak mu věřím.

10 4
možnosti
Foto

Nějak příliš šarvátek na to, jak se 5koalice umí s ANO shodnout na zatažení drápků v méně medializovaných věcech. Zajímavé divadlo pro voliče.

Zatímco členové ANO by se podle Úřadu na ochranu osobních údajů mohli soudit a vytěžit z toho obraz neseriózní prezidentské kampaně pana Pavla, nechávají body pro Babiše propadnout.

5koalice by si zase mohla získat u voličů body tím, že by jednoduše odhalila, na které škole došlo k porušení zákona z politických důvodů a zajistila by poškozeným omluvu od vedení školy.

Obě strany zarytě mlčí, protože voličům není podle nich do toho vůbec nic. Ale v Rusku má státní moc mnohem přezíravější postoj k poddaným. Ale že bych proto byl nějak dojatý nebo dokonce vděčný, to zas tedy ne.

2 1
možnosti

Jenže slovenský estébák Bureš je čistý jako bílé lilium! Respektuji, ale přiznávám, že jsem překvapen. Je osvobozen člověk, o jehož vině nikdo nepochyboval, kromě soudců. Kdyby zalezl a přestal ohrožovat naši liberální demokracii, občanské svobody a právní stát, odpustil bych mu, ale on stále provokuje, lže a lže a přímo petrohradswky trollí! Vážení občané, jsme strůjci svého štěstí! Na slovenského estébáka to nesvádějte!

5 8
možnosti
VF

Soudce řekl, že měl jen nepřímé důkazy, které na odsouzení nestačili. Já mu věřím. Žijeme v demokracii, kde jsou soudy naštěstí ještě nezávislé na politické moci.

Případ Fica ale dokazuje, že to tak nemusí zůstat provždy.

4 1
možnosti
SL

Pondělí Babiš, úterý Babiš středa Babiš, čtvrtek Babiš, Pátek Babiš, sobota Babiš, neděle volno.

12 4
možnosti
AK

Mít trestně stíhaného konkurenta je v předvolební kampani výhoda.

A protože dnes je možné žalovat kohokoliv a z čehokoliv - je to dokonce velmi snadné a není to ani drahé.

Je možné sáhnout i po špinavých tricích - tak asi 14 dnů před volbami nechat zveřejnit o konkurentovi cokoliv.

S tím vědomím, že během těch 14 dnů nikdo nedokáže, že je to vymyšlenost a lež.

No a po volbách už to bude jedno...

11 1
možnosti
JD

J65a96n 27D32o30u65š95e44k

14. 2. 2024 20:52

Já to nesledoval, ostatně jako celou kauzu tak se vyjádřím jen k tomu prohlášení.

HAHAHAHAHAHA

1 0
možnosti
FL

Autor by si měl vyjasnit, rozdíl mezi loupením a kradením. Vzhledem k rozsudku, je ale jedno jestli Babiš nekradl, nebo neloupil.

Že částku vrátil nic nedokazuje, ani argumentace soudu ohledně osvobozujícího rozsudku to nezohledňuje.

"Pirát se pozastavoval nad tím, jak Andrej Babiš dokáže za každého režimu vydělávat na úkor nás, daňových poplatníků." - Čerpal dotace, jako každý podnikatel, který může. Všechny dotace jsou na úkor daňových poplatníků, ale vina naní na podnikatelích ale na těch co dotační programy zavedli

15 1
možnosti

Zloděj volá: Chyťte zloděje!

2 6
možnosti
Foto

Babiš a Nagyová byli zproštění viny i tentokrát.

Předpokládám, že autor tohoto blogu bude mít dnes hodně smutný vecer

7 8
možnosti
DR

Spíše v tomto očekávám vyjádření toho úplně nejpovolanějšího z povolaných a tj. paní místopředsedkyně místního kádrovacího výboru, jež je velmi známá a velká příznivkyně Babiše.

7 3
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.